EU TE-AM IUBIT



Eu te-am iubit şi poate că iubirea

În suflet încă nu s-a stins de tot,

Dar nici nelinişte şi nici tristeţe

Ea nu îţi va mai da, aşa socot.

3 comentarii:

Jean Bica spunea...

M-o-i fi iubit, Getutzo, dar nu ai facut nimic ca sa imi aratzi asta...doar niste chestii ratacite care iti gadulau tzie orgoliul de femeie...atat! Am cerut decat putina atentie si fapte...vorbele sunt de prisos, cu atat mai mult cat sunt lipsite de continut...Sorry!

Jean Bica spunea...

F|Geto-geto, ce m-ai mai uitat tu...ai uitat toata iubirea noastra, toata pasiunea mistuitoare, toata viata noastra impreuna...si fugi-te-ai Geto, fugi-te-ai departe de mine...de Jean al tau care te-a iubit ca un nebun pana chiar am inebunit de dorul tau si am vrut sa ma salvez prin inecare in alcool doar-doar te-oi uita...dar nu am putut sa uit, Geto, nu am putut...dar am invatat sa nu te mai iubesc...dar nu te-am uitat...Si cum m-ai uitat tu Geto?1 Cum ai uitat tu de mine, de noi...Offff, Geto!

Geta Borimaciu spunea...

JENICA CUM iti inchipuiesti tu ca te-am uitat si macar o clipa??? Jenica draga, te visez in fiecare noapte. Niciodata nu o sa pot uita cum mi-ai sfashiat bodyul pe cusatura ca nu stiai cum altfel sa intriii in el, in mine... Jenica dragul meu, forever your, Geta.A